AMC Evolution AMC Eagle Forums
http://forums.amcevolution.com/

Alternator
http://forums.amcevolution.com/viewtopic.php?f=30&t=1714
Page 1 of 1

Author:  4x4x4 [ Thu Oct 10, 2013 5:53 pm ]
Post subject:  Alternator

I bought two wagons last year out of the crusher and have had one of them on the road for about 12000 miles. The other one an '83 just got it on the road with new tires and a bunch of other work and insured it on the way to Home Depot :banana: Came out of the store to a dead battery :fuuuckyou: Got a used one outta the garage today and put it in :banana:

Author:  carnuck [ Sat Oct 12, 2013 11:25 pm ]
Post subject:  Re: Alternator

could it be something else draining the battery?

Author:  AMCzech [ Sun Oct 13, 2013 10:29 am ]
Post subject:  Re: Alternator

carnuck wrote:
could it be something else draining the battery?


sure, wiring shortcut.
just measure alternator output, when operating, if this is ok, than you have to find out where shortcut is. I got this problems with another car, only when it was foggy and humidity in air was too high, - cables in engine room were wet... after three days, battery K.O.

Author:  4x4x4 [ Mon Oct 14, 2013 10:50 am ]
Post subject:  Re: Alternator

I had added a guage pakage earlier and the old alt showed 10 volts after a jump start and it dropped down each time I touched the brakes now with the alt I put in it shows 13+ volts

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/